Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Schalotten, halbiert
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 2 Stängel Salbei, abgezupft
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio)
- 80 g trockener Weißwein
- 700 g Geflügelbrühe, heiß
- ½ TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 100 g Forellenfilet, geräuchert, in Stücke gezupft
- 4 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2472 kJ / 590 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto milanese
35min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Kräuterrisotto
45 min
Lachs-Fenchel-Risotto
25 min
Risotto mit Zucchini
50min
Fenchel-Risotto
35min
Risotto mit Varianten
40min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35min
Spargel-Risotto mit Garnelen
50min
Lachs mit Zitronenrisotto
40min
Linguine mit Räucherlachs
30 min
Rote-Bete-Risotto mit Kabeljau und Meerrettichöl
35min