Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g Parmesan, in Stücken
- 8 Stängel Petersilie, abgezupft
- 80 g Schalotten, halbiert
- 2 Stängel Rosmarin, abgezupft
- 2 Stängel Salbei, abgezupft
- 4 EL Olivenöl
- 300 g Risottoreis (z.B. Arborio)
- 80 g trockener Weißwein
- 700 g Geflügelbrühe, heiß
- ½ TL Salz
- 40 g Butter, kalt, in Stücken
- 100 g Forellenfilet, geräuchert, in Stücke gezupft
- 4 Prisen Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2472 kJ / 590 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 60 g
- Yağ
- 26 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fenchel-Risotto
40 λεπτ.
Risotto mit Zucchini
40 λεπτ.
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 λεπτ.
Lachsforelle auf Fenchel-Orangen-Risotto
40 λεπτ.
Spargel-Risotto mit Garnelen
50 min
Linguine mit Räucherlachs
30 λεπτ.
Fenchel-Risotto
35 λεπτ.
Risotto mit Lachs und Tomaten
50 min
Lachs-Fenchel-Risotto
25min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 λεπτ.
Lachs mit Zitronenrisotto
40 λεπτ.
Risotto mit Zucchini
50 min