Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Birnen, weich, geschält, in Stücken
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Olivenöl
- 80 g Schinkenwürfel, mager
- 250 g Risottoreis
- 100 g trockener Weißwein
- 700 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 50 g Sahne
- 70 g Gorgonzola, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2048 kJ / 489 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 19 g
- Lif
- 4.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Erdbeer-Risotto
25 Min
Frankfurter Kräuter-Risotto
50 Min
Orangen-Risotto mit Mandeln
35 Min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35 Min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 Min
Apfel-Risotto mit gekochtem Schinken
30 Min
Risotto mit Rucola und Gorgonzola
30 Min
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1 Std.
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 Min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 Min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 Min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 Min