Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Packung Filoteig (250 g, 10 Blätter)
- 130 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 800 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 300 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Pinienkerne
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 Stängel frische Minze, Blättchen abgezupft
- 2 Eier
- 200 g griechischer Joghurt (10% Fett)
- 3 Cherrytomaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1562 kJ / 373 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Halloumi-Pitas mit Melanzanicreme
1h 45 min
Paprika-Ricotta-Quiche
2 godz.
Paprika-Oliven-Tortilla
1 godz. 20 min
Tarte mit Spinat und Feta
50 min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1h 15 min
Spinat-Pistazien-Flans
35 min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Spinat-Schafskäse-Turm
1h 10min
Auberginen-Ricotta-Lasagne aus dem Dampf
1 godz. 25 min
Möhren-Aprikosen-Köfte mit Joghurt-Minz-Dip
40 min
Moussaka
1 godz. 55 min