Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Packung Filoteig (250 g, 10 Blätter)
- 130 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 800 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 300 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Pinienkerne
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 Stängel frische Minze, Blättchen abgezupft
- 2 Eier
- 200 g griechischer Joghurt (10% Fett)
- 3 Cherrytomaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1562 kJ / 373 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2 Std. 15 Min
Focaccia mit Brokkoli
2 Std. 15 Min
Pide mit Spinatfüllung
1 Std. 15 Min
Porreeschnitten - Pırasalı Tepsi Böreği
1 Std.
Tarte mit Spinat und Feta
50 dk
Spinat-Schafskäse-Turm
1 Std. 10 Min
Spinat-Empanada
1 Std.
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1 Std.
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1 Std. 15 Min
Paprika-Oliven-Tortilla
1sa 20 dk
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1 Std.
Tomatentarte à la Provence
55 Min