Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Einfetten
- 1 Packung Filoteig (250 g, 10 Blätter)
- 130 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 800 g Blattspinat, TK, aufgetaut und ausgedrückt
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- 300 g Feta, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Pinienkerne
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 3 Stängel frische Minze, Blättchen abgezupft
- 2 Eier
- 200 g griechischer Joghurt (10% Fett)
- 3 Cherrytomaten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1562 kJ / 373 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 23 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1h
Linsen-Moussaka
2h 20 phút
Tarte mit Spinat und Feta
50min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Halloumi-Pitas mit Melanzanicreme
1h 45min
Paprika-Oliven-Tortilla
1h 20min
Herzhafter Käsekuchen mit Auberginen und Tomaten
2 Std.
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Venezianischer Zwiebelkuchen
1h 10min
Porreeschnitten - Pırasalı Tepsi Böreği
1h
Aubergine-Parmaggiana
1h 10min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1h