Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Walnusshälften
- 100 g Serrano-Schinken, in Streifen
- 40 g Pecorino, in Stücken (3 cm)
- 2 Schalotten (ca. 60 g)
- 40 g Butter
- 10 g natives Olivenöl
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 60 g trockener Weißwein
- 820 g Wasser
- 200 g Porree, in Ringen (5 mm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2637 kJ / 630 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Fenchel-Risotto
40min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45min
Risotto mit Birnen
55min
Petersilien-Risotto mit Roter Bete
35min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35min
Petersilienwurzel-Risotto
40min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35min
Fenchel-Risotto
35min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min