Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Walnusshälften
- 100 g Serrano-Schinken, in Streifen
- 40 g Pecorino, in Stücken (3 cm)
- 2 Schalotten (ca. 60 g)
- 40 g Butter
- 10 g natives Olivenöl
- 320 g Risottoreis (z. B. Carnaroli oder Arborio), 14-15 Minuten Garzeit
- 60 g trockener Weißwein
- 820 g Wasser
- 200 g Porree, in Ringen (5 mm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ½ TL Salz
- Öl zum Braten
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2637 kJ / 630 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 66 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 4 g
Alternatif tarifler
Erbsen-Risotto
50 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35 min
Fenchel-Risotto
40 min
Petersilienwurzel-Risotto
40 min
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35 min
Basilikum-Risotto mit Mozzarella und Schmortomaten
35 min
Trauben-Risotto mit Gorgonzola
35 min
Risotto mit Birnen
55 min
Grünkohlrisotto
40 min
Fenchel-Risotto
35 min
Wirsing-Risotto mit Spiegelei
50 min
Kartoffel-Sellerie-Püree mit Nussbutter
35 min