Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 200 g Maronen, gegart, geschält
- 1 Schalotte
- 40 g Butter, in Stücken
- 10 g Walnussöl
- 320 g Risottoreis
- 60 g Weißwein, trocken
- 820 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
veya 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 TL Salz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2405 kJ / 574 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 82 g
- Yağ
- 20 g
- Lif
- 5.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risotto mit Birne und Gorgonzola
35min
Maronencremesuppe
30 min
Lachs mit Zitronenrisotto
40 min
Spinat-Risotto mit Ziegenkäse
35min
Rote-Bete-Risotto mit Ziegenkäse
40 min
Kürbisrisotto
55min
G´schwindes Kürbisrisotto
25 Min
Porree-Risotto mit Walnuss-Serrano-Crunch
40 min
Kräuterrisotto mit Ziegenkäse
45 min
Grünes Spargel-Risotto
45 min
Bärlauch-Risotto
35min
Süßkartoffel-Risotto mit Bergkäse
50 min