Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- olive oil, for greasing
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 lemon, zest only, no white pith
- 2 garlic cloves
- 1 tbsp nutritional yeast
- 100 g day old bread, torn into pieces
- 500 g water
- 1 swede (approx. 160 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 1 potato (approx. 100 g), peeled and cut into thin slices (5 mm)
- 2 fennel bulbs, trimmed, core removed and cut into slices (5 mm)
- 1 zucchini, cut into thin slices (5 mm)
- 1 red onion, cut into thin slices (5 mm)
- 2 - 3 fresh tomatoes, cut into thin slices (5 mm)
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- ⅛ tsp sea salt, to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 656.8 kJ / 156.3 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Karbonhidrat
- 16.6 g
- Yağ
- 4.9 g
- Doymuş Yağ
- 1.9 g
- Lif
- 5.7 g
- Sodyum
- 279.2 mg
Alternatif tarifler
Tuscan bean soup
40min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Spiced lentil vegetable soup
1u. 30min
Minestrone
40min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Vegetable pilaf
1h
Tomato and red lentil soup
30min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Buckwheat and mushroom quiche
29sa 20 dk