Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Buckwheat, and Asparagus and Parmesan Shavings
- 70 g buckwheat
- 200 g water, plus extra for soaking
- 10 g salt
- 3 green asparagus
- 30 g Parmesan cheese
- 10 ice cubes
Pine Nut Oil and Toasted Pine Nuts
- 60 g pine nuts
- 50 g sunflower oil
Pickled Asparagus
- 50 g caster sugar
- 150 g vinegar
- 100 g water
- 3 green asparagus
Asparagus Jus
- 200 g green asparagus, cut in pieces (2 cm)
- 65 g liquid vegetable stock
- 65 g double cream
Finalisation
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 20 g mascarpone
- 50 g unsalted butter, diced
- 3 green asparagus, cut in small pieces (5 mm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3113 kJ / 750 kcal
- Protein
- 20 g
- Karbonhidrat
- 36 g
- Yağ
- 57 g
- Doymuş Yağ
- 33 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 1280 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Korean Ramen with Tofu
50min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Kale Chips
40min
Potato and Celeriac Gratin
1h 10min
Baba Ganoush
1h
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min
Peruvian Ceviche
1h 15 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25 min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1h 45min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min