Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lamb
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1500 - 2000 g lamb leg, bone in
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 garlic cloves, sliced
- vegetable oil, for brushing
Mint Sauce
- 20 g fresh mint leaves
- 130 g cider vinegar
- 50 g caster sugar
Vegetables
- 500 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 800 g potatoes, peeled, halved or quartered if large
- 600 g butternut squash, peeled, diced (2 cm)
- 300 g sugar snap peas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2614 kJ / 624 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 6 g
Alternatif tarifler
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2u. 15min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 Std. 10 Min
Christmas Dinner Sausage Rolls
1 Std. 10 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 Min
Beef and Beer Pie
1u. 40min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14 Std. 50 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2u. 20min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20min
Marmalade-glazed Ham
1 Std. 50 Min