Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lamb
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 1500 - 2000 g lamb leg, bone in
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 2 garlic cloves, sliced
- vegetable oil, for brushing
Mint Sauce
- 20 g fresh mint leaves
- 130 g cider vinegar
- 50 g caster sugar
Vegetables
- 500 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 800 g potatoes, peeled, halved or quartered if large
- 600 g butternut squash, peeled, diced (2 cm)
- 300 g sugar snap peas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2614 kJ / 624 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 34 g
- Lif
- 6 g
Alternatif tarifler
Layered Chicken Dinner
2h
Leftover Roast Patties with Egg
45 min
Sous-vide Poached Eggs
30 min
Simple Turkey Gravy
25 min
Roast Turkey with Creamy Pancetta, Lemon and Herb Stuffing
5h 30 min
Beef and Beer Pie
1 Std. 40 Min
Lamb Shoulder with Red Wine and Rosemary
14u. 50min
Slow-cooked Meatballs in Tomato Sauce
3u. 40min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2h 20 min
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2 Std. 10 Min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20 min
Marmalade-glazed Ham
1u. 50min