Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g di cipolle in quarti
- 100 g di gambi di sedano a pezzi (2-3 cm)
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di pomodori San Marzano a tocchetti
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 4 fette di pane toscano
- 2 uova
-
30
g di pecorino toscano grattugiato
veya 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato toscano grattugiato - olio extravergine di oliva q.b.
-
pecorino toscano grattugiato q.b.
veya Parmigiano reggiano grattugiato toscano grattugiato q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1598 kJ / 382 kcal
- Protein
- 12.8 g
- Karbonhidrat
- 36.5 g
- Yağ
- 21.6 g
- Lif
- 6.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta e ceci
40 min
Pasta e fagioli
50 min
Minestra di pane e lenticchie
55min
Stracciatella alla romana
30 min
La pasta e fagioli di casa mia (di Francesca Romana Barberini)
40 min
Zuppa di latte
30 min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 godz.
Zuppa montanara
1 godz.
Brodetto di Fano
1 godz.
Brodetto alla triestina
1 godz.
"Finta" cheesecake
1hod. 55min
Sciroppo zenzero e limone
40 min