Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di capperi sotto sale, preferibilmente di Pantelleria, sciacquati ed asciugati
- 1 peperoncino secco piccante
- ½ cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 1 cucchiaino di basilico secco
- 1 pizzico di menta secca tritata
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di zucchine chiare a rondelle (7-8 mm)
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 619 kJ / 148 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 10.4 g
- Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cipolline sott'olio
361h 10min
Ciliegie sotto spirito
1440h 35min
Zucchine sott'olio
723h 15min
Pomodori secchi sott'olio
721u.
Peperoni alla pugliese
721h 10 min
Peperoni marinati
55min
Pomodorini al naturale
1h
Funghetti sott'olio
721u.
Composta di pomodori e capperi
1h
Melanzane e zucchine marinate
1 Std. 35 Min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3u. 30min