Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g di capperi sotto sale, preferibilmente di Pantelleria, sciacquati ed asciugati
- 1 peperoncino secco piccante
- ½ cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 1 cucchiaino di basilico secco
- 1 pizzico di menta secca tritata
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di zucchine chiare a rondelle (7-8 mm)
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 619 kJ / 148 kcal
- Protein
- 3.5 g
- Karbonhidrat
- 10.4 g
- Yağ
- 10.5 g
- Lif
- 5.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperoni in agrodolce sottaceto
721h 40min
Peperoni alla pugliese
721h 10min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Composta di pomodori e capperi
1h
Peperoni marinati
55min
Salsa al pomodoro
40min
Zucchine sott'olio
723h 15 min
Cipolline sott'olio
361h 10 min
Verdure miste in agrodolce
25h 40 min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 Std. 30 Min
Conserva di pomodoro con olive
1 Std. 30 Min
Conserva di pomodoro classica
7h 20min