Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di pecorino a pezzi (3 cm)
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
- 400 g di fagioli borlotti cotti (se in scatola il peso sgocciolato)
- 1 patata a pasta farinosa pelata, a pezzi e lessata
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- olio di arachidi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1640 kJ / 392 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Karbonhidrat
- 21.6 g
- Yağ
- 27.5 g
- Lif
- 7.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crocchette di riso al forno
1h 35min
Tortino di lenticchie
50 min
Medaglie di borlotti con spinaci e mandorle
1 Std.
Sformato di verdure
1h 35min
Frittelle di patate
45 Min
Erbazzone reggiano
2 godz.
Salatini vegetariani
50 min
Piadine di patate
9 Std. 25 Min
Erbazzone (vegan)
2 Std. 20 Min
Crocchette di fagioli e spinaci (vegan)
1 Std. 20 Min
Burger in agrodolce
1h 10 min
Crocchette di patate
1h 10 min