Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bignè
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al salmone
- 80 g di salmone affumicato a fette
- 350 g di latte
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 16.7 g
- Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5 Std. 30 Min
Cannoncino al salmone affumicato e cioccolato bianco (di Sebastiano Rovida)
40 Min
Flan al salmone affumicato
45 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1h 10min
Bignè alla crema di funghi e speck
1h 35min
Bicchierini con crema al gianduia e tegola alle nocciole
5 Std. 30 Min
Bignè al ripieno di gamberetti
1h 20min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 godz.
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1h 20min
Girelle allo zafferano con pesce spada
8 godz.
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1h 25min
Bignè con tre mousse
2 Std.