Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bignè
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al salmone
- 80 g di salmone affumicato a fette
- 350 g di latte
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 30 g di farina tipo 00
- 30 g di burro
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 895 kJ / 214 kcal
- Protein
- 8.9 g
- Karbonhidrat
- 16.7 g
- Yağ
- 12.4 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vol-au-vent integrali con mousse di tonno e ricotta
2sa
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10min
Conetti croccanti con mousse di Gorgonzola
5h 30min
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1sa 30 dk
Flan al salmone affumicato
45 dk
Cestini di frolla salata e verdure filanti
1 Std. 25 Min
Blinis alla curcuma con pesce spada
1sa
Girelle allo zafferano con pesce spada
8h
Rotolini di zucchine e salmone con salsa al curry
30min
Crostini integrali con crema di Gorgonzola e champagne
1 Std. 20 Min
Mousse di salmone su tartine di segale
15min
Bignè con tre mousse
2sa