Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g di aceto di vino bianco
- 10 g di sale
- 500 g di peperoni (650 g circa peso lordo) a listarelle (2x4 cm circa)
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 1 cucchiaino di aglio disidratato in scaglie
- 1 pizzico di basilico secco
- 1 pizzico di prezzemolo
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1230 kJ / 294 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 6.5 g
- Yağ
- 29.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Peperoni in agrodolce
30min
Composta di pomodori e capperi
1u.
Zucchine sott'olio
723 godz. 15 min
Pomodori secchi sott'olio
721h
Conserva di melanzane
1h 30min
Zucchine piccanti
55min
Pomodorini al naturale
1u.
Cipolline sott'olio
361 godz. 10 min
Peperoni marinati
55min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 Std. 40 Min
Melanzane sott'olio alla siciliana
3 godz. 30 min
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min