Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les aubergines
- 1000 g d'eau
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de bicarbonate de sodium
- 10 aubergines d'Almagro fraîches (500 g env. Voir "Conseil(s)")
La marinade
- 2 - 3 gousses d'ail
- 1 c. à café de graines de cumin
- 1 c. à soupe de sel
- 1 c. à soupe de paprika doux en poudre
- ½ c. à café de paprika fort en poudre
- 150 g de vinaigre
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 50 g d'huile d'olive extra vierge
- eau (la quantité nécessaire pour remplir le bocal)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 237 kJ / 57 kcal
- Protein
- 0.43 g
- Karbonhidrat
- 2.27 g
- Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 1.23 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crêpes suzette
35 min
Sauce rouille
10min
Agneau au citron
1h 10 min
Aubergines farcies à l'orientale
1h 15 min
Huîtres en papillote d'épinards, beurre crémeux aux algues
35 min
Bûchettes à la vanille et kumquats confits
50 min
Œuf et citron dans tous leurs états - Richard Toix
Değerlendirme yok
Ris d'agneau à la zamorana
50 min
Soupe de poisson de roche - Sébastien Richard
12h
Glace au chocolat et piment jalapeño
13 Std. 15 Min
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50 min
Velouté d'automne aux gambas
40 min