Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 œufs
- 2 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 30 g de sucre
- 10 g de levure boulangère fraîche émiettée
- 250 g de farine blanche type 45, et un peu pour fariner
- 125 g de beurre coupé en dés, et un peu pour beurrer
- 2 c. à café rases de sel
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe d'eau
- 2 c. à soupe de sucre en grains
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1657 kJ / 397 kcal
- Protein
- 8 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 44 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
La brioche familiale
5 Std.
Brioche légère au fromage blanc
4 godz.
Brioche au chocolat
5h 15min
Le pain bénit
2sa 30 dk
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4h 15min
Brioche à la fleur d'oranger
5 Std.
Roulé de pain
1sa 15 dk
Pain de seigle scandinave
26h
Le pain bannique
30 dk
Focaccia sucrée à la pomme
1sa 45 dk
Brioche parisienne
24h
Petites ficelles aux céréales
2 Std. 45 Min