Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 tsp orange zest
- 100 g orange juice (approx. 1 orange)
- 30 g honey
- ¼ tsp wasabi paste, to taste (isteğe bağlı)
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 fresh salmon fillets, skin optional (approx. 500-600 g total)
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 1 leek, white part only, quartered
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g buckwheat grains
-
100
g dry white wine
veya 100 g verjuice - 750 g water
- 2 Tbsp vegetable stock paste (see Tips)
- 40 g lemon juice (approx.1 lemon)
- 1 bunch asparagus, woody ends removed and cut in half
- 100 g roasted, unsalted cashew nuts (isteğe bağlı)
- 30 g sunflower seeds
- 50 g goat's cheese, crumbled
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 4171 kJ / 993 kcal
- Protein
- 63.7 g
- Karbonhidrat
- 65.5 g
- Yağ
- 51.9 g
- Lif
- 8.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 min
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Crab Cakes
1h 35 min.
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
1h
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 godz. 30 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Bolivian Rice Pilaf
45 min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 min
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25 min
Veracruz Fish
30 min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 min