Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bulgurpilaw mit Fenchel
- 320 g Zwiebeln, geviertelt
- 80 g Olivenöl
- 150 g rote Paprikaschoten, in Streifen
- 270 g Fenchelknollen, in dünnen Scheiben
- 25 g Tomatenmark
- 1 EL Zucker
- 2 TL rosa Pfefferbeeren
- 2 EL Koriandersamen
- 1 Prise Chiliflocken, getrocknet
- 100 g Korinthen
- 400 g Bulgur, mittelgrob
- 400 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 3 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
Kräuterdip und Fertigstellung
- 2 Knoblauchzehen
- 3 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 5 Stängel frischer Koriander, Blättchen abgezupft
- 100 g Naturjoghurt
- 100 g Sauerrahm
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Beträufeln
- ½ TL Salz
- 2 EL frischer Schnittlauch, in Röllchen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3215 kJ / 768 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 101 g
- Yağ
- 32 g
- Lif
- 19.6 g
Alternatif tarifler
Weiße-Bohnen-Eintopf - Etli Kuru Fasulye
14 Std.
Rote-Linsen-Köfte - Mercimekli Köfte
1 Std.
Noahs süße Suppe - Aşure
11hod. 20min
Gefüllte Paprika - Zeytinyağlı Biber Dolması
1h 10 min
Bulgur-Gemüse-Pilaw - Sebzeli Bulgur Pilavı
30 min
Weinblätter mit Hirsefüllung und Joghurtsauce
2 godz.
Rote-Linsen-Suppe - Mercimek Çorbası
30 min
Bulgursalat - Kısır
1 Std.
Pilaw mit getrockneten Beeren
40 Min
Grüne-Bohnen-Gemüse - Zeytinyağlı Taze Fasulye
30 min
Wachtelbohnen in Tomatensauce - Zeytinyağlı Barbunya
14 Std.
Bulgur-Tarte mit Hack-Walnuss-Füllung - Sini Köftesi
1h 15 min