Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 320 g Wasser
- 2 TL Salz
-
200
g Grünkohl
veya 200 g Wirsingkohl, in groben Streifen - 200 g Süßkartoffeln
- 30 g Olivenöl
- 180 g Bulgur, grob (siehe Tipp)
- ½ - 1 Granatapfel, je nach Größe
- ½ Bund frische Minze, Blättchen abgezupft (isteğe bağlı)
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen und feine Stängel
- 50 g Rotkraut, in groben Streifen (isteğe bağlı)
- 20 g Granatapfelsirup
- 20 g Zitronensaft
- 20 g Tahina (Sesampaste)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1707 kJ / 408 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 55 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 10 g
Alternatif tarifler
Blumenkohl-Kokos-Curry mit Bulgur
40min
Kürbis-Joghurt-Curry mit Kichererbsen
1小时 10 分钟
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1小时 15 分钟
Kohlsuppe mit Tofu
1h 45min
Rote Bete Tikki
1h
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1小时 35 分钟
Kürbis-Pastinaken-Salat
25min
Weißes Schwarzwurzel-Curry mit Hendl und Maisbrot
1小时 15 分钟
Süß-scharfe Asia-Salatplatte
40min
Fruchtig-scharfes Karfiol-Wirsing-Curry
50 分钟
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30min
Linsencurry mit Kürbis
1小时 15 分钟