Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g Wasser
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Garen
- 2 TL Salz
- 150 g Quinoa
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 80 g Kichererbsenmehl
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika rosenscharf
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Spitzpaprika, rot, in kleinen Stücken (5 mm)
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 250 g Joghurt, 3,5% Fett
- 1 rote Zwiebel, mittelgroß, in feinen Ringen (5 mm)
- ½ Gurke, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 160 g Eisbergsalat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1400 kJ / 334 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kichererbsen-Curry mit Brokkolireis
10 godz.
Bohnen-Quinoalaibchen mit Guacamole
1 Std.
Bohnen-Burger (vegan)
1 Std. 20 Min
Hirse-Kichererbsen-Braten mit Kartoffelpüree
1 Std. 10 Min
Grünkern-Bowl
1 Std. 10 Min
Falafeln mit Paprika-Tomaten-Gemüse
50min
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45min
Falafel mit Tomatenrelish
9 Std.
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30min
Quinoa-Burger mit gelbem Ketchup
2 Std.
Vegane Albóndigas
45min
Veggi-Bohnen-Burger
1 Std. 10 Min