Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1200 g Wasser
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Garen
- 2 TL Salz
- 150 g Quinoa
- 2 Knoblauchzehen
- ½ Bund glatte Petersilie, abgezupft
- 80 g Kichererbsenmehl
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Paprika rosenscharf
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Spitzpaprika, rot, in kleinen Stücken (5 mm)
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 250 g Joghurt, 3,5% Fett
- 1 rote Zwiebel, mittelgroß, in feinen Ringen (5 mm)
- ½ Gurke, in kleinen Würfeln (5 mm)
- 160 g Eisbergsalat
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1400 kJ / 334 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 39 g
- Yağ
- 13 g
- Lif
- 4.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bohnen-Burger (vegan)
1 Std. 20 Min
Linsenbraten
1 godz. 50 min
Linsenbraten mit Süßkartoffel-Sellerie-Püree und Brokkoli
1u.
Kichererbsen-Reis-Laibchen mit Ofenkürbis und Labneh
1h 30min
Vegane Albóndigas
45 min
Quinoa-Burger mit gelbem Ketchup
2 godz.
Vegane Käferbohnen-Burger
1 godz. 45 min
Veggi-Bohnen-Burger
1 godz. 10 min
Kichererbsen-Tomaten-Puffer
30min
Falafel mit Tomatenrelish
9 Std.
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45 min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1 godz. 10 min