Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 500 g di vongole, fresche e pulite
- 500 g di cozze fresche pulite
- 250 g di cous cous precotto a grana media
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (isteğe bağlı)
- 300 g di passata di pomodoro
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1494.7 kJ / 357 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Karbonhidrat
- 26.4 g
- Yağ
- 11.7 g
- Doymuş Yağ
- 1.7 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 579 mg
Alternatif tarifler
Linguine ai gamberoni
30min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50 min
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1 godz. 10 min
Cous cous con calamaretti
40min
Cous cous di pesce alla trapanese
3h 30min
Cozze allo zafferano
55min
Linguine al nero di seppia
45 min
Fusilli al pesce spada e mandorle
30min
Penne allo Spada profumate allo zenzero
30min
Farfalle pesto e gamberi
20min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40min
Cozze al vino bianco
40min