Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2000 g di acqua
- 30 g di vino bianco
- 250 g di melanzana a dadini
- 8 calamari freschi, le tasche, pulite e lavate
- 50 g di pangrattato
- 240 g di pomodori maturi a pezzi
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1167 kJ / 279 kcal
- Protein
- 27.8 g
- Karbonhidrat
- 14.7 g
- Yağ
- 11.5 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Insalata di calamari
55 min
Polpette di cozze alla spezzina
1h 30min
Polpo con patate alla salentina
1h 10 min
Polpo agli agrumi
1h
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Involtini di spigola
40min
Tonno in agrodolce
1h
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10 min
Calamari ripieni
1h 30min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min