Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g di pane raffermo a pezzi
- 30 g di pecorino a pezzi (2 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 16 sarde fresche, pulite e aperte a libro
- 500 g di acqua
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porzioni
- Kalori
- 3878 kJ / 927 kcal
- Protein
- 86.1 g
- Karbonhidrat
- 45.8 g
- Yağ
- 45.7 g
- Lif
- 2.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caponata di pesce spada e melanzane
1 godz. 30 min
Pasta con le sarde (Pasta chi sardi)
55 min
Alici ripiene al Varoma
50min
Sgombri all'agro
1h 45min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Sardine al cartoccio
50min
Polpette di sarde con verdure agrodolci
50min
Polpette con le sarde
25min
Pappardelle con macco di fave fresche
55 min
Linguine al nero di seppia
45 min
Panelle
1h 25min