Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di pangrattato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 spicchi di aglio
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe
- 800 g di seppioline pulite, lavate e a metà
- 8 gamberi crudi sgusciati interi
- 200 g di patate a pasta gialla, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 100 g di funghi champignon sott'olio, scolati
- 500 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1694 kJ / 405 kcal
- Protein
- 39 g
- Karbonhidrat
- 27.8 g
- Yağ
- 16.1 g
- Lif
- 2.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Seppie con i piselli
40min
Polpo con patate alla salentina
1 godz. 10 min
Baccalá alle olive
25min
Calamari alla marchigiana
35min
Polpo in rosso
35min
Calamari cipolle e patate
50 min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50 min
Moscardini al limone
30min
Seppioline al vino bianco
25min
Bocconcini di salmone al vino bianco
30min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min