Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g queijo parmesão
- 100 g fatias de bacon
- 200 g sobras de pão cortado em cubos
- 55 g azeite
- 4 folhas de salva fresca
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 60 g talo de aipo cortado em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 c. chá de alho em pó
- 700 g água
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
veya 1 cubo de caldo de galinha - 1100 g feijão-branco cozido e escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2071 kJ / 495 kcal
- Protein
- 22.1 g
- Karbonhidrat
- 60.1 g
- Yağ
- 19.2 g
- Doymuş Yağ
- 5.1 g
- Lif
- 11.2 g
- Sodyum
- 399.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Creme de cenoura, feijão-branco e caril
45 dk
Sopa de cenoura e canónigos
35 dk
Creme de feijão-branco com chouriço e alecrim
45 dk
Sopa rica
1 Std. 10 Min
Creme verde
30 Min
Sopa ribollita
45 dk
Sopa antiga de alho
1 Std. 10 Min
Creme de abóbora e couves-de-bruxelas
30 Min
Creme de alho
1 Std. 10 Min
Sopa de alho
1 Std. 10 Min
Sopa de feijão-branco
25 min
Aveludado de cebola e tomilho
40 dk