Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 folha de louro
- 200 g peito de frango cortado em cubos
- 400 g ervilhas descongeladas
- 300 g curgete cortada em cubos
- 1000 g água
- 1 c. chá de sal
- 80 g massa tipo pevide
- 10 g coentros, só as folhas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 865.5 kJ / 206.9 kcal
- Protein
- 13.8 g
- Karbonhidrat
- 23.6 g
- Yağ
- 6.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.1 g
- Lif
- 4.8 g
- Sodyum
- 419.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sopa de feijão-verde com farinheira
35min
Sopa de farrapos à alentejana
45min
Sopa de feijão-verde
35min
Sopa da Avó
45min
Sopa da horta
55min
Sopa de Santa Teresinha à maneira da Margarida
45min
Sopa de agrião com ovo cozido
45min
Sopa rica
1h 10min
Creme de cenoura, feijão-branco e caril
45min
Sopa de sabores de Inverno
50min
Sopa de couve e batata
50min
Sopa de cenoura e canónigos
35min