Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Recheio
- 10 g salsa
- 800 g água
- 200 g bacalhau demolhado e desfiado
- 50 g azeite
- 50 g cebola
- 1 dente de alho
- 40 g farinha tipo 65
- 10 g manteiga
- Sal q.b. p/ temperar
Massa
- 250 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 110 g manteiga cortada em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 60 g cubos de gelo
- 2 ovos
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 322.2 kJ / 77 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 5.5 g
- Yağ
- 4.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 412.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Empada de frango e alho-francês
50 Min
Pães de leite ao vapor com chocolate
3h 30min
Coroa recheada
1h 50min
Empada de galinha
2 Std.
Piza Margarita
1h 45min
Crepes de bacalhau
1h 15min
Almofadinhas de peru
40min
Almofadinhas de espinafres e queijo
40min
Folhados com creme de queijo de Azeitão e redução de moscatel
1 Std. 10 Min
Folhados de carne
1 Std. 10 Min
Molho bechamel
15 Min
Empanada Catalã
2 Std.