Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 7 ovos
- Pimenta q.b.
- 15 g coentros
- 10 pés de hortelã, só as folhas
- 30 g azeite, mais q.b. p/ pincelar
- 2 dentes de alho
- 400 g cebola cortada em pedaços
- 800 g tomate em pedaços
- 120 g ervilhas
- 2 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- 550 g água
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 872.1 kJ / 208.5 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 18 g
- Yağ
- 11.3 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 6.1 g
- Sodyum
- 875.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Caldo-verde de feijão branco
40min
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1 Std.
Sopa rica
1 Std. 10 Min
Caldo-verde de acelga
30 Min
Sopa de entulho
1 Std. 30 Min
Sopa de Santa Teresinha à maneira da Margarida
45min
Sopa da horta
55min
Sopa de beldroegas e tomate
50 Min
Sopa de bacalhau e alho-francês
45min
Sopa antiga de alho
1 Std. 10 Min
Sopa de feijão-verde com farinheira
35min
Sopa primavera
40min