Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g azeite
- 450 g cebola roxa cortada em pedaços
- 80 g bacon em cubos
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
veya 1 cubo de caldo de galinha - ½ c. sopa de ervas de Provence
- 200 g vinho tinto
- 100 g água
- 500 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em cubos (3 cm aprox.)
- 4 - 5 coxas de frango s/ pele (550 g aprox.)
- 250 g cogumelos frescos cortados em quartos
- Salsa picada q.b. p/ guarnecer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 3241.6 kJ / 774.8 kcal
- Protein
- 40.1 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Yağ
- 47.9 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 5.4 g
- Sodyum
- 313.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Frango guisado com cogumelos
30min
Frango à espanhola com arroz de azeitonas
35min
Coelho à moda do mediterrâneo
1h 15min
Pernas de frango guisadas com feijão
4 godz. 35 min
Frango na Púcara
1u.
Massa com coelho
55min
Coq au vin
35min
Borrego guisado com batatinha nova
55min
Calulu de peixe
40min
Frango à francesa
35min
Peixe à Portuguesa
6 Std. 45 Min
Cozido à portuguesa
1h 35min