Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 blanc d'œuf
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de mascarpone
- 30 g de sucre en poudre
- 6 oreillons d'abricots au sirop, en conserve, coupés en brunoise
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 549 kJ / 131 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 9.3 g
- Yağ
- 9.8 g
- Lif
- 0.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tarte au citron destructurée
20 min
Mousse vanille-pomme
7 godz.
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min
Verrine saumon-endive
10 min
Verrines à l'orange
1h 15min
Mousse aux pommes
40 Min
Verrine à la pomme
30 Min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20 min
Tarte au citron destructurée
20 min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min