Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 - 120 g de queso roquefort en trozos
- 60 g de vino blanco
- 200 g de nata
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 endibias cortadas en cuartos a lo largo (aprox. 400 g)
- 1 tarro de palmitos (peso escurrido 250 g) en rodajas
- 2 cucharadas de almendras laminadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 787 kJ / 188 kcal
- Protein
- 6.54 g
- Karbonhidrat
- 5.24 g
- Yağ
- 15.67 g
- Lif
- 1.79 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa cóctel
5min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15 min
Brandada de bacalao al estilo portugués
1 Std. 30 Min
Vichyssoise
2h 20min
Gazpacho
10 min
Tosta de cebolla caramelizada, secreto ibérico y torta del casar
50 Min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Salsa de queso de cabra
5min
Salsa a la pimienta
20min
Bacalao con salsa de roquefort
25 min
Salsa de queso azul
10 min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78h