Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 - 120 g de queso roquefort en trozos
- 60 g de vino blanco
- 200 g de nata
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 endibias cortadas en cuartos a lo largo (aprox. 400 g)
- 1 tarro de palmitos (peso escurrido 250 g) en rodajas
- 2 cucharadas de almendras laminadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 787 kJ / 188 kcal
- Protein
- 6.54 g
- Karbonhidrat
- 5.24 g
- Yağ
- 15.67 g
- Lif
- 1.79 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa de queso azul
10 min
Pimientos rellenos de brandada de bacalao
45min
Vichyssoise
2h 20min
Gazpacho
10 min
Salsa de Pedro Ximénez
35 Min
Alioli
10 min
Berenjenas rellenas mallorquinas
2h 10min
Bacalao con salsa de roquefort
25 min
Tomatitos raf (Queso roquefort con nueces)
4h 45min
Tosta de cebolla caramelizada, secreto ibérico y torta del casar
50min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1h 50 min
Salsa a la pimienta
20 min