Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g vermicelli noodles
- 10 g dried shiitake mushrooms, cut into pieces
- boiling water, for soaking
- 30 g eschalot, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh coriander, leaves and stalks, torn into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
- 500 g pork mince
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tbsp soy sauce
- 18 spring roll pastry sheets
- water, for brushing
- vegetable oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 396.5 kJ / 94.4 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 5.6 g
- Yağ
- 5.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 237.2 mg
Alternatif tarifler
Steamed cabbage and pork dumplings
1 Std. 35 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30 min
Wonton soup (pork)
45min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 Std. 15 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h
Dim sum 'Shao mai'
2 Std.
Wonton soup
1h
Vegetable spring rolls
1 Std. 10 Min
Pork and prawn dumplings
55min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30 min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20 min