Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dipping sauce
- 1 cm fresh ginger, peeled
- 50 g rice wine vinegar
- 50 g soy sauce
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thin slices
- 1 tsp sesame oil
- ¼ tsp dried chilli flakes
Filling
- 800 g water, plus extra to seal and steam (if rquired)
- 100 g cabbage, cut into pieces (5-6 cm)
- 3 cm fresh ginger, peeled
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh chives, cut into quarters
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
- 300 g pork mince
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground white pepper, to taste
- 1 tsp sesame oil
- 2 tsp soy sauce
- 2 tsp rice wine vinegar
- 2 tsp potato flour
- 1 package gyoza wrappers (approx. 35 wrappers)
- 2 tbsp vegetable oil, plus extra to grease
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 194.2 kJ / 46.2 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Karbonhidrat
- 2.2 g
- Yağ
- 3.1 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 93.1 mg
Alternatif tarifler
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Steamed pork buns (baozi)
2 godz. 30 min
Wonton soup (pork)
45min
Wonton wrappers
55min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Wonton soup
1h
Pork belly ramen
4h 10min
Vegetable spring rolls
1h 10min
Pork and prawn dumplings
55min
Teriyaki salmon bao
1h 50min
Cha gio (spring rolls)
55min