Uyumlu sürümler
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dressing
- ½ lemon, zest, peeled into strips (1 x 4 cm) and juice
- 1 garlic clove
- 120 g Greek yoghurt
- 30 g olive oil
- 1 - 2 tsp smoked paprika
- ½ tsp sea salt flakes
- 1 pinch ground black pepper
Arancini
- 100 g day old bread
- 60 g Parmesan cheese, crust removed and cut into pieces (3 cm)
- 60 g brown onion
- 150 g pumpkin, skin removed and cut into cubes (3 cm)
- 30 g olive oil
- 200 g arborio rice
- 40 g white wine
- 500 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 egg yolk
- 8 fresh sage leaves, finely chopped
- 2 tbsp plain flour, plus extra if needed
- 2 egg whites
- 120 g blue cheese, cut into cubes (1 cm)
- vegetable oil, for frying
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 487.1 kJ / 116 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Karbonhidrat
- 6.8 g
- Yağ
- 8.7 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Lif
- 0.4 g
- Sodyum
- 154.4 mg
Alternatif tarifler
Mushroom risotto
30 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 Std. 40 Min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 Std. 15 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Basil pesto
10 min
Fresh pasta dough
1h
Beetroot, feta and spinach quiche
1 Std. 40 Min
Spinach and chorizo filo pies
45min
Saffron arancini
25 godz. 25 min
Gnocchi
1 Std. 40 Min
Ricotta gnocchi
2 Std.
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min