Cihazlar ve Aksesuarlar
Dim sum 'Shao mai'
Hazırlık 1sa 25 dk
Toplam 2sa
40 pieces
Malzemeler
-
carrot10 g
Shao mai dough
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button)15 - 20 g
-
piece fresh ginger (isteğe bağlı) peeled, cut into thin slices5 - 10 g
-
peeled raw prawns deveined270 g
-
plain flour for dusting
-
sugar1 tbsp
-
sesame oil (30 g, see Tips)2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
gluten free cornflour1 tsp
-
vegetable oil for greasing
-
water500 g
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 piece
Protein
3 g
Kalori
240 kJ /
57 kcal
Yağ
3 g
Lif
0.2 g
Karbonhidrat
4 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fabulous Flavour on Every Level
72 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Matcha Custard Snow Skin Mooncake
Değerlendirme yok
Pad Thai noodles with prawns
30 dk
Beef rendang
1sa 55 dk
Vanilla ice cream
12sa
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1sa
Strawberry and rose water macarons
2sa 50 dk
Hong shao rou (braised pork belly)
1sa 15 dk
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2sa 30 dk
Steamed cabbage and pork dumplings
1sa 35 dk
Soy milk jellies with coffee syrup
3sa 55 dk
Bot chien (rice flour cake) with pickled vegetables
26sa 50 dk
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30 dk