Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g carrot
Shao mai dough
- 50 g water
- 180 g plain flour
- 1 eggs
Filling
- 300 g pork belly, cut into pieces (3 cm)
- 15 - 20 g fresh mushrooms (e.g. shiitake, button)
- 5 - 10 g piece fresh ginger, peeled, cut into thin slices (isteğe bağlı)
- 270 g raw prawns, peeled and deveined
- 1 tbsp sugar
- 2 tbsp sesame oil (30 g, see Tips)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp cornflour
- oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 500 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 240 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 0.2 g
Alternatif tarifler
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Wonton soup
1 Std.
Hong Kong-style roast pork belly
10 Std.
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4h 20min
Pork ribs with black bean sauce
2 Std.
Fragrant pipis
30min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Grand Marnier® soufflé
1 Std.
Prawn balls with pickled vegetables
1h 15min
Cha gio (spring rolls)
55min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Chocolate salted caramel petit fours
7 Std. 10 Min