Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 10 g carrot
Shao mai dough
- 50 g water
- 180 g plain flour
- 1 eggs
Filling
- 300 g pork belly, cut into pieces (3 cm)
- 15 - 20 g fresh mushrooms (e.g. shiitake, button)
- 5 - 10 g piece fresh ginger, peeled, cut into thin slices (isteğe bağlı)
- 270 g raw prawns, peeled and deveined
- 1 tbsp sugar
- 2 tbsp sesame oil (30 g, see Tips)
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp cornflour
- oil, for greasing
- plain flour, for dusting
- 500 g water
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 240 kJ / 57 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 4 g
- Yağ
- 3 g
- Lif
- 0.2 g
Alternatif tarifler
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Sichuan pepper and chilli salt squid
30 min
Prawn wontons
2h
Chilli lime sauce
5 min
Pizza dough with a trio of toppings
2u. 10min
Chocolate ice cream
12 godz.
Hong Kong-style roast pork belly
10h
Soup dumplings (xiao long bao)
26sa 50 dk
Fragrant pipis
30 min
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM5)
4sa 20 dk
Cha gio (spring rolls)
55min