Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Dosen Kichererbsen (Abtropfgew. je 265 g)
- 60 g Tahin
- 40 g Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 50 g Gemüsebrühe, flüssig
- 2 - 3 EL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 Salatgurke, in Stiften
- 1 Fladenbrot, in Stücken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1716 kJ / 410 kcal
- Protein
- 15 g
- Karbonhidrat
- 46 g
- Yağ
- 20 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Lif
- 9 g
- Sodyum
- 961 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kichererbsencreme
9 godz. 45 min
Hummus
10 Min
Rote-Linsen-Dip
40 Min
Hummus aus dicken Bohnen
1h 15min
Weiße-Bohnen-Dip
20 Min
Hummus von Rote Bete
15 Min
Falafel in Fladenbrot mit Tahin-Sauce
1h 25min
Auberginencreme "Orient"
2 Std.
Grüne Erbsen-Hummus
20 Min
Auberginen-Dip
50 Min
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25 Min
Kichererbsenpaste - Humus
13h