Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g Auberginen
- ½ Bund Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- 400 g Tomaten
- 500 g Wasser
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 1 Schalotte, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 2 EL Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 567 kJ / 135 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Auberginenpüree
30 Min
Baingan Raita (Auberginen Raita)
15 Min
Auberginen in Bohnensauce (酱茄子)
20 Min
Gaji Namul (Gedünstete Aubergine)
45 Min
Auberginensalat - Baba Gannuş
1 Std.
Zaalouk (Auberginen-Salat)
50 Min
Paprika-Auberginen-Mus
1 Std.
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30 Min
Ajvar - Paprika-Auberginen-Zubereitung
1h 20min
Auberginencreme "Orient"
2 Std.
Mutabal (Auberginen-Joghurt-Dip)
50 Min
Auberginen-Tomaten-Aufstrich
20 Min