Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Bulgur, fein
- 120 g Wasser
- 50 g Olivenöl
- 1 ¼ TL Salz
- 2 Bund Petersilie, abgezupft
- ½ Bund Minze, abgezupft
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 1 Salatgurke, geschält, entkernt (ca. 200 g), in Stücken
- 1 Zitrone, Saft ausgepresst
- ¼ - ½ TL Pfeffer
- 200 g Strauchtomaten, entkernt, in Würfeln (ca. 1 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 651 kJ / 155 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 14 g
- Yağ
- 9 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tabouleh mit Aprikosen
35min
Tahin-Joghurt-Dip - Yoğurtlu Tahin Soslu
5min
Hummus, grüne Tahina und israelischer Salat
40min
Orient-Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Hummus
20min
Hummus
10min
Bulgursalat - Kısır
1h
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Auberginen-Curry-Dip (Bangladesh)
30min
Bulgursalat mit Roter Bete und Kichererbsen
1h
Gurken-Minz-Raita
25min
Quinoa-Tabouleh
40min