Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de pruneaux dénoyautés
- 600 g de foie gras de canard cru, déveiné
- 100 g de café froid
- 2 c. à soupe de whisky
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 600 g d'eau
- l'eau froide
- glaçons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1961.1 kJ / 475.9 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 47.6 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras de canard
72 Std.
Bûche glacée chocolat mandarine
5 godz. 45 min
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10min
Charlotte aux framboises et chèvre frais
12h
Pommes de terre au lard et à la sauge
1h 20min
Céleri et pommes aux gésiers de canard
15 dk
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13h 15min
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50min
Caille au pain d'épices et cassis
1h
Les palets roses de Jeanne
1h 15min
Chutney aux raisins
25min
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55min