Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de pruneaux dénoyautés
- 600 g de foie gras de canard cru, déveiné
- 100 g de café froid
- 2 c. à soupe de whisky
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 600 g d'eau
- l'eau froide
- glaçons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1961.1 kJ / 475.9 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 47.6 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Foie gras de canard
72ωρ.
Strudel minute aux pommes et aux noix
40min
Boulettes de porc au céleri et à la pomme
1h 15min
Tuiles aux amandes
25min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30min
Terrine de pintade aux pistaches
24h
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Effiloché de lapin et fèves au thym
1h 15min
Foie gras farci aux figues
24h
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13h 30min
Joue de porc aux carottes et à l'orange
13h 40min
Meringues à la pistache
2h 30min