Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g de pruneaux dénoyautés
- 600 g de foie gras de canard cru, déveiné
- 100 g de café froid
- 2 c. à soupe de whisky
- ½ c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre blanc moulu
- 600 g d'eau
- l'eau froide
- glaçons
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1961.1 kJ / 475.9 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 47.6 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Clémentine farcie au crabe
20min
Foie gras de canard
72 Std.
Foie gras aux figues et à l'armagnac
13 Std. 30 Min
Bûche salée au saumon
3 Std.
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2 godz. 45 min
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Foie gras farci aux figues
24h
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Mille-feuille de saumon fumé
3 Std. 20 Min
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min