Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de vin blanc liquoreux, type coteaux-du-layon
- 600 g de raisins
- 80 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 610.5 kJ / 152.8 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 26.3 g
- Yağ
- 2.7 g
- Lif
- 3.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sabayon gratiné aux clémentines
25 min
Sabayon aux raisins
15 Min
Sabayon sucré
30 min
Sabayon aux abricots et aux amaretti
20 Min
Novembre - Crumble de poire au vin rouge et compote de pommes
55min
Velouté de betteraves à la mousse de raifort
5j
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35 min
Gratin au sabayon et aux fruits rouges
15 Min
Gratin aux fruits rouges
20 Min
Soufflé glacé comme un Irish coffee
3 godz. 45 min
Gratin de clémentine
30 min