Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 - 2 brown onions (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 bunch fresh coriander, leaves, stalks and roots (approx. 20 g), cut into thirds, plus extra to serve (see Tips)
- 30 g vegetable oil
- 1 tsp black mustard seeds
- 5 cardamom pods (green), crushed
- 1 cinnamon quill
- 2 dried bay leaves
- 800 g boneless lamb shoulder, cut into cubes (4 cm) (see Tips)
- 2 tbsp tomato paste
- ½ tsp Kashmiri chilli powder
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp garam masala (see Tips)
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 10 g garlic paste (see Tips)
- 20 g ginger paste (see Tips)
- natural yoghurt, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2849.8 kJ / 678.5 kcal
- Protein
- 35.1 g
- Karbonhidrat
- 6.3 g
- Yağ
- 57.6 g
- Doymuş Yağ
- 21 g
- Lif
- 3.7 g
- Sodyum
- 677.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken tikka masala
1 Std. 10 Min
Lamb saag
1h 30min
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Tandoori chicken
45min
Madras curry powder
15min
Beef madras
1h 30min
Pork vindaloo
2u. 20min
Rogan josh
1h 35min
Chicken korma
45min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1 Std. 40 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min