Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 30 g olive oil
- 150 g bacon, cut into small pieces (5 mm)
- 150 g leek, white part only, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g water
- 80 g white wine
- 900 g lamb neck fillet (see Tips)
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 dried bay leaves
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g pearl barley
- 200 g carrots, cut into rounds (approx. 1.5 cm)
- 200 g potatoes, peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2427.9 kJ / 578.1 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 29.4 g
- Doymuş Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 1099.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Beef and mushroom stroganoff
40 min
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Chicken chasseur
1h 50min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Chicken with capsicum
45 Min
Beef and mushroom hot pot
2 Std.
Irish stew
1 Std. 30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Pork and apple cider stew
1 Std. 40 Min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Pea and ham soup
2h 20 min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min