Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 garlic cloves
- 3 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 30 g olive oil
- 150 g bacon, cut into small pieces (5 mm)
- 150 g leek, white part only, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 200 g water
- 80 g white wine
- 900 g lamb neck fillet (see Tips)
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 3 dried bay leaves
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 60 g pearl barley
- 200 g carrots, cut into rounds (approx. 1.5 cm)
- 200 g potatoes, peeled and cut into pieces (approx. 4 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2427.9 kJ / 578.1 kcal
- Protein
- 55 g
- Karbonhidrat
- 20.5 g
- Yağ
- 29.4 g
- Doymuş Yağ
- 9.3 g
- Lif
- 6.9 g
- Sodyum
- 1099.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Scotch Broth
1h
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Creamy chicken cauliflower soup
40 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Lamb and fennel ragu
4 Std. 35 Min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Pork and gravy with red wine cabbage
1 godz. 10 min
Chicken chasseur
1 Std. 50 Min
Lamb and barley soup
50 min
Irish stew
1 godz. 30 min
Beef cheek Bourguignon
5 Std. 25 Min
Beef brisket chilli con carne
7ωρ.