Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g water, for steaming
- 2000 g coarse salt
- 1 gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)
- 20 g extra virgin olive oil, (a dash)
- 1 dash lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1268 kJ / 304 kcal
- Protein
- 45.74 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 13.49 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1 Std.
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Steamed eggs sunny side up
15min
Marinated peppers
55min
Shrimp stuffed bell peppers
1 Std. 25 Min
Guinean prawns
Değerlendirme yok
Creamy pea soup
40min
Creamy Moroccan bean soup
35min
Pasta alla Norma
50 Min
Floating Islands
40min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 Std. 45 Min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min