Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g water, for steaming
- 2000 g coarse salt
- 1 gilthead bream, gutted, cleaned with its head and scales (800-1000 g)
- 20 g extra virgin olive oil, (a dash)
- 1 dash lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1268 kJ / 304 kcal
- Protein
- 45.74 g
- Karbonhidrat
- 0 g
- Yağ
- 13.49 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Asparagus with Romesco Sauce
30min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1 Std.
Avocado with egg and salmon tartare
45min
Steamed Turbot and Mixed Vegetable Parcels; Red Berry Sauce with Ice Cream
1 Std. 15 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Cheese mousse
10 Min
Chicken with bulgur and vegetables
3h 5min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40min
Salmon burgers
25 Min