Uyumlu sürümler
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Dough
- 300 g plain flour, plus extra for dusting
- 70 g frozen spinach, defrosted, drained
- 2 medium eggs
- 1 Tbsp extra virgin olive oil, plus extra for serving
Filling
- 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1 garlic clove
- 50 g onions, halved
- 50 g pancetta
- 30 g unsalted butter, diced
- 300 g minced veal, broken in pieces
- 1 tsp fine sea salt, plus extra for serving
- 2 pinches ground black pepper, plus extra for serving
- 1 large egg
Tortelloni
- water, plus extra for cooking tortelloni
- 1 tsp fine sea salt, for cooking tortelloni
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1925 kJ / 459 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Karbonhidrat
- 38 g
- Yağ
- 20.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baked Peaches with Meringue Topping
40min
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1h 25min
Pearl Rice Meatballs
2h
Ginger and Lime Fizzy Refresher
24h 30 min
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1h 10min
Spinach and Ricotta Ravioli
1h 30min
Pide with Lamb, Cinnamon, Pine Nuts and Yoghurt
2h 15min
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35 min
Chicken Involtini with Sun-Dried Tomato Pesto
50min