Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g water
- ½ tsp fine salt, plus 1 pinch extra to taste
- 75 g quinoa grains
- ½ lemon, preferably organic (grated zest and juice only)
- ½ garlic clove (isteğe bağlı)
- 20 g spring onions, cut into pieces (isteğe bağlı)
-
3 - 4
sprigs fresh coriander, leaves washed and dried
veya 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves washed and dried - 2 - 3 sprigs fresh mint, leaves washed and dried
- 30 g extra virgin olive oil
- 100 g tomatoes, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 - 2 pinches chili powder, to taste
- 100 g cucumber, cut into pieces
- 100 g canned tuna, in brine or water, drained well
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Chicken breasts with courgette topping
50min
Italian "Baked" Beans
1 godz. 15 min
Slow Cooked White Beans (Metric)
14h 40min
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 godz. 5 min
Couscous with chicken, lamb and spicy sausages
1h 10min
Sardines in parcels with green bean salad
Değerlendirme yok
Chicken with yoghurt tahini sauce (fattet d'jaj)
1h 25min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Pasta salad with vegetables
1h
Quinoa salad with crunchy vegetables
30min