Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g speck, cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 leek, trimmed, white part only cut into pieces (3 cm)
- 40 g salted butter
- 250 g potatoes, unpeeled and cut into pieces (approx.1 cm)
- 1 tsp dried parsley
- 1000 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pinches ground nutmeg
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g Savoy cabbage, finely shredded (see Tips)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 898.8 kJ / 214 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Karbonhidrat
- 13.3 g
- Yağ
- 12.1 g
- Doymuş Yağ
- 9.6 g
- Lif
- 4.4 g
- Sodyum
- 456.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Classic meatloaf
1 Std. 35 Min
Shepherd's pie
55min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Mashed potatoes
40 min
Minestrone
40 min
Sausage and butter bean winter stew
25 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Curried sausages and lentils
1h
Vegetable soup
35 Min
Chorizo and bean winter warmer
1 Std. 30 Min