Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Balti paste
- 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves
- 40 g fresh ginger, peeled
- 20 g garlic cloves
- 320 g fresh coriander (approx. 5 bunches), leaves, stalks and roots, cut into thirds (see Tips)
- 160 g brown onion, cut into halves
- 60 g olive oil (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 20 g ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 120 g fresh tomatoes, cut into quarters
- 1 ½ tsp salt
- ½ tsp raw sugar
- 2 tsp garam masala (see Tips)
- 120 g water
Balti coconut fish curry
- 1500 g firm white fish fillets, cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch salt, to season
- 1 pinch ground black pepper, to season
- 250 g green beans, trimmed
- 800 g coconut milk
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portions
- Kalori
- 1588.9 kJ / 378.3 kcal
- Protein
- 33.4 g
- Karbonhidrat
- 5.8 g
- Yağ
- 24.4 g
- Doymuş Yağ
- 14.2 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 454.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15min
Prawn and chicken laksa
40 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1 godz. 45 min
Thai red chicken curry
30 min
Rogan josh
1h 35 min.
Thai-style fish cakes
30 min
Thai red curry paste
15 Min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Goan prawn curry
25 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Coconut fish curry
1 godz. 10 min