Cihazlar ve Aksesuarlar
Bengali fish cakes
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa 20 dk
12 portions
Malzemeler
-
bread cut into pieces (see Tips)1 slice
-
water500 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)350 g
-
skinless salmon fillets (approx. 2 fillets)350 g
-
olive oil plus extra for frying1 tsp
-
fresh long green chillies trimmed, cut into halves and deseeded2 - 3
-
brown onion80 g
-
fresh coriander leaves and stalks, cut into thirds12 sprigs
-
garlic paste (see Tips)1 tsp
-
ginger paste (see Tips)1 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground coriander1 tsp
-
garam masala (see Tips)2 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lemons cut into wedges for serving
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
226.9 mg
Protein
7.9 g
Kalori
531.1 kJ /
126.4 kcal
Yağ
7.1 g
Lif
2.3 g
Doymuş Yağ
1.3 g
Karbonhidrat
6.6 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Flavours of India
98 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Rogani kumbh
45min
Rogan josh
1h 35min
Pork vindaloo
2h 20min
Chicken tikka masala
1h 10min
Vadouvan spiced mini rolls
2h 30min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15min
Lamb Moussaka
1h 30min
Tandoori chicken
1h 35min
Bhuna gosht
1h 20min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Coconut fish curry
1h 10min
Lamb saag
1h 30min