Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 slice bread, cut into pieces (see Tips)
- 500 g water
- 350 g potatoes, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 350 g skinless salmon fillets (approx. 2 fillets)
- 1 tsp olive oil, plus extra for frying
- 2 - 3 fresh long green chillies, trimmed, cut into halves and deseeded
- 80 g brown onion
- 12 sprigs fresh coriander, leaves and stalks, cut into thirds
- 1 tsp garlic paste (see Tips)
- 1 tsp ginger paste (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 1 tsp ground coriander
- 2 tsp garam masala (see Tips)
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- lemons, cut into wedges for serving
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 531.1 kJ / 126.4 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Karbonhidrat
- 6.6 g
- Yağ
- 7.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.3 g
- Lif
- 2.3 g
- Sodyum
- 226.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min
Lamb saag
1 Std. 30 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min
Thai-style fish cakes
30min
Coconut lamb curry
2 Std.
Curry lamb cutlets
1 Std.
Sri Lankan red beef curry
1 Std. 40 Min
Curry laksa
45min
Baingan ka bharta
1 Std. 20 Min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 Std. 15 Min
Tom yum goong (hot and sour soup)
45min
Balti coconut fish curry
50 Min