Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre doux
- 10 g de cassonade
- 4 cuisses de lapin, désossées et coupées en morceaux
- 150 g de vin rouge
- 200 g d'eau
- 2 c. à soupe de fond de veau
- 1 c. à soupe de fécule de maïs
- 4 branches de thym frais
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 450 g de fèves fraîches ou surgelées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1403 kJ / 335 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Karbonhidrat
- 14.3 g
- Yağ
- 17.8 g
- Lif
- 5.3 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petits pois à la française
45 min
Lapin à la moutarde
1 godz.
Alicuit de canard
1 godz.
Petit salé aux lentilles
45 min
Lapin à la citronnelle en papillote
1h 10min
Lapin à la provençale
1 godz.
Lapin marengo
1 godz.
Lapin au cidre et purée céleri-pomme
1h 10min
Pintade au chou
1h 10min
Gibelotte de lapin
1 godz. 35 min
Garbure
1h 10min
Joues de porc à la bière
1h 10min