Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Bread Dumplings
-
300
g slightly stale bread rolls, cut in pieces (1 cm)
veya slightly stale white bread, cut in pieces (1 cm) - 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 80 g onions quartered
- 220 g milk
- 25 g unsalted butter, diced
- 3 medium eggs
- ½ tsp fine sea salt, adjust to taste
- 2 pinches ground black pepper
- 2 pinches ground nutmeg
Beef Goulash and Steamed Dumplings
- 3 garlic cloves
- 450 g onions, quartered
-
30
g oil
veya clarified butter - 750 g beef (for stewing), cut in pieces (2-3 cm), patted dry with paper towels
- 1 tsp sugar
- 50 g tomato purée
- 350 g tinned chopped tomatoes or fresh
- 200 g red wine
- 2 Tbsp sweet paprika
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
-
½
tsp ground caraway
veya ½ tsp caraway seeds - 1 tsp grated lemon zest
- 1 Tbsp fresh marjoram
- 3 dried bay leaves
- 5 juniper berries
-
1
pinch ground cloves
veya 2 cloves - 300 g water
- 30 g plain flour
- 200 g peppers, red and green, cut in thin strips
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2315 kJ / 553 kcal
- Protein
- 38 g
- Karbonhidrat
- 45 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 5.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Chicken Étouffée
45 dk
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1sa 30 dk
Beef Goulash with Bread Dumplings and Red Cabbage
1 Std. 40 Min
Smoky Pork and Beans
3hod.
Beef Stroganoff
1sa
Meatballs with Tomato Sauce
45 dk
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Beef and Ale Stew
2sa 20 dk
Beef, Ale and Dumpling Stew
1h 55min
Beef Bourguignon
1sa 30 dk
Beef in Stout
1 Std. 40 Min