Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 garlic cloves
- 200 g onions, sliced (5 mm)
- 20 g olive oil
- 600 g venison, boneless, cut in pieces (2 cm)
- 1 ½ Tbsp plain flour
- 300 g carrots, halved lengthways then sliced (3 cm)
- 250 g butternut squash, cut in pieces (3 cm)
- 30 g tomato purée
- 50 g port
- 700 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
veya 1 heaped tsp beef stock paste, homemade - 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 fresh bay leaves
- 120 g pitted prunes
- ground black pepper, to taste
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1645 kJ / 391 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 2 g
- Sodyum
- 952 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lamb Spezzatino
1óra 45p
Beef Bourguignon
1h 30 min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30min
Beef Stroganoff
1óra
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30 min
Salmon and Courgette en Croute
1óra
Asian-style Beef Stew
2óra 30p
Beef and Tomato Stew
1h 25min
Beef in Stout
1h 40 min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2h 20min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1óra 10p
Venison and Potato Goulash
50min